CMS Eleanor - Поиск
Полная версия этой страницы: Официальный форум Eleanor CMS » How to fixed this problem?
Официальный форум Eleanor CMS » Поддержка пользователей системы Eleanor CMS » Первые шаги
This is Eleanor CMS RC5 - UTF8 version!
This is error with the menu bar. I has been sent an old post about this problem before....
So....it's still not processed/fixed?
This error 
Please help me fixed it. (with English language, please! I don't understand russia language
)
Email to: pthy2k@gmail.com
Thanks!
!
termit
To resolve the issue needs more information
Where is the system? in what host?

Try to transfer files again with TotalCommander.
Цитата (termit @ 2011-02-10, 12:31)
To resolve the issue needs more information
Where is the system? in what host?

Try to transfer files again with TotalCommander.


=================================================================
FTP hostname: <span style="mso-tab-count: 1">            ftp.zoka.cc

MySQL hostname:          sql107.zoka.cc

VistaPanel version:         2.4.1 RC3

Operating system:          Linux

Apache version:             2.2.15 (Unix)

PHP version:                  5.2.16

MySQL version:              5.1.45
=================================================================
I'm using "Online file manager" from host to upload script, and i has been trying re-upload by Cute FTP Professional 8.02
But still cannot resolve script. no error found.




Loader
Цитата (robocomy2k @ 2020-10-27 05:44)
Please help me fixed it.

You need to delete all menu items and great it new!
Цитата (Loader @ 2011-02-10, 13:37)
You need to delete all menu items and great it new!


=============================================
I have deleted all and create new menu item, but still error like that...cannot fixed it :(

No one can be resolve this problem? :(:(
Phoenix84
May be "clear cache" help you?
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.